Menu

Kia Ceed DynamicLine MY21

Hierbij bied ik mijn Private Lease Kia Ceed 1.5 T-gdi aan ter overname. In verband met een andere baan waardoor ik teveel kilometers ga maken voor het contract. De kia wordt geleased bij Flex Autolease en de kosten zijn €445 per maand. Hiervoor kun je 15.000 km per jaar rijden en ben je goed verzekerd. Ook is de wegenbelasting al betaald. Wel komt er eenmalig 150 euro bij voor de overname van het contract. !Lease prijs is bijzonder gunstig omdat deze in Corona is afgesloten met een aanbetaling! Voor dit geld lease je nu nog geen Polo. Het contract loopt tot november 2026.

De auto is van alle gemakken voorzien, cruise control, climate control, automatisch dimmende binnenspiegel, Apple Carplay, lane keep assist, automatisch sturen op de snelweg, een afneembare trekhaak en de auto heeft de fijne 1.5L turbo motor met 160PK. Hierdoor is de Kia erg vlot maar toch zuinig. Gemiddeld rij ik 1 op 21 met voornamelijk snelweg kilometers buiten de spits. Hierbij bied ik mijn Private Lease Kia Ceed 1.5 T-gdi aan ter overname. In verband met een andere baan waardoor ik teveel kilometers ga maken voor het contract. De kia wordt geleased bij Flex Autolease en de kosten zijn €445 per maand. Hiervoor kun je 15.000 km per jaar rijden en ben je goed verzekerd. Ook is de wegenbelasting al betaald. Wel komt er eenmalig 150 euro bij voor de overname van het contract. !Lease prijs is bijzonder gunstig omdat deze in Corona is afgesloten met een aanbetaling! Voor dit geld lease je nu nog geen Polo. Het contract loopt tot november 2026.

De auto is van alle gemakken voorzien, cruise control, climate control, automatisch dimmende binnenspiegel, Apple Carplay, lane keep assist, automatisch sturen op de snelweg, een afneembare trekhaak en de auto heeft de fijne 1.5L turbo motor met 160PK. Hierdoor is de Kia erg vlot maar toch zuinig. Gemiddeld rij ik 1 op 21 met voornamelijk snelweg kilometers buiten de spits.Read More

Tags: