Menu

Kia KIA Proceed 1.0 T-gdi 120pk Ecodynamics Gt line

Hallo ik zoek iemand die mijn privélease auto wilt overnemen om dat ik de auto niet meer nodig heb en een wagen van de zaak ga krijgen en daarom zet ik de auto op marktplaats het gaat om de kia proceed 1.0 t-gdi gt line bouwjaar 2021 kilometerstand 5982 wordt nog mee gereden een zeer…

Hallo ik zoek iemand die mijn privélease auto wilt overnemen om dat ik de auto niet meer nodig heb en een wagen van de zaak ga krijgen en daarom zet ik de auto op marktplaats het gaat om de kia proceed 1.0 t-gdi gt line bouwjaar 2021 kilometerstand 5982 wordt nog mee gereden een zeer nette auto met alle opties die u maar kan bedenken ik de heb de auto 1 maart 2021 ingebruik genomen

Inclusief
– Wegenbelasting
– Onderhoud
– Banden
– Reparaties
– Pechhulp in Nederland
– All-risk verzekering

Kia autolease maatschappij

Contract gegevens

Contract duur 60 maanden

Aantal km per jaar 10000

Lease prijs 469 per maand

Meer kilometers 0,1044 per km

Minder kilometers 0,0559 per km

Datum ingebruikname 26/02/2021

Datum Expiratiedatum 25/02/2026

Als u de contract overneemt krijgt u een volle tank en de auto word helemaal netjes gepoetst van binnen en buiten en ik betaal de overname kosten mocht u interesse hebben dan kunt u altijd een bericht achter laten

Met vriendelijke groeten dennis

Read More

Tags: