Menu

Toyota Aygo

Hele fijne auto waar ik met zeer veel plezier in heb gereden. Het contract loopt tot april 2025. Huidige km-stand is 31.060 en staat in Ede. Auto kan per direct overgenomen worden, wel is er nog verwerkingstijd vanuit de leasemaatschappij van ongeveer 4 weken. Het contract is inclusief verzekering, onderhoud, belasting, vervangend vervoer na 24 uur, etc. Alleen de benzine is exclusief. De overnamekosten zijn uiteraard voor mijn eigen rekening! De fietsendragerbeugel en de stoere wieldoppen die ik er zelf op heb laten zetten krijg je er bij. Hele fijne auto waar ik met zeer veel plezier in heb gereden. Het contract loopt tot april 2025. Huidige km-stand is 31.060 en staat in Ede. Auto kan per direct overgenomen worden, wel is er nog verwerkingstijd vanuit de leasemaatschappij van ongeveer 4 weken. Het contract is inclusief verzekering, onderhoud, belasting, vervangend vervoer na 24 uur, etc. Alleen de benzine is exclusief. De overnamekosten zijn uiteraard voor mijn eigen rekening! De fietsendragerbeugel en de stoere wieldoppen die ik er zelf op heb laten zetten krijg je er bij.Read More

Tags: